Întrebări despre sau pentru mânz? Îl găsești la adresa de e-mail contact@manzmic.ro sau pe canalele de social media:

În vizită la… Ramona și Codin

Am dat buzna în casele artiștilor pentru care arta are și câteva… forțe nebănuite.

 

Am ajuns acasă la Creative MonkeyzMai exact în Cluj-Napoca, în vizită la Codin Pop şi Ramona Cordoş, creatorii proiectului, care și-au propus să schimbe lumea și… chiar reușesc!

 

Cei doi creativi povestesc despre valenţele artelor digitale, aduc în discuţie nevoia de practică în sistemul educațional şi prezintă modelele de bune practici privind educaţia alternativă pe care le abordează în proiectele lor. Bineînțeles că umorul își are locul său de cinste, devenind la rândul său un instrument de educație.

Creatori de conținut digital din 2011, Creative Monkeyz fac entertainment, artă și educație. Au în palmares serialul RObotzi cu peste 125 de episoade animate, zeci de ediții de show-uri online, videoclipuri și scurt metraje și peste 3 ani de live entertainment. Codin și Ramona înțeleg importanța educației și încearcă să își aducă aportul în a pregăti „minți deschise pentru un viitor ceva mai luminos.”

În 2017, Creative Monkeyz au deschis în Cluj-Napoca un hub de educație, unde susțin diverse cursuri legate de artă digitală, design și cinematografie. Și… beau cafele. Multe.

 

Am mai fost în câteva vizite…

Le prezint în curând!

 

Filmul face parte din seria „mânz mic în vizită la…” artiști și creatori români pentru care arta e mai mult decât entertainment:
poate schimba oameni, idei, mentalități și comunități.