Întrebări despre sau pentru mânz? Îl găsești la adresa de e-mail contact@manzmic.ro sau pe canalele de social media:

În vizită la… Adriana și Tury

Am dat buzna în casele artiștilor pentru care arta are și câteva… forțe nebănuite.

 

A treia casă vizitată: la Tury și Adriana. De la ei am aflat tot felul de lucruri despre valențele actoriei – de la scena de teatru, la marele ecran cinematografic și până la… reclame. Mi-au povestit cum se pregătește un actor pentru fiecare tip de rol, ce fel de informaţii / amintiri / emoții trebuie să-și acceseze şi cât de greu (sau uşor) este să se transpună în papucii celui pe care trebuie să îl interpreteze.
Dar cu respingerea, cum e? Dacă nu primești rolul?

 

Sursă foto: mânz mic
Pe lângă astea, am aflat cum actoria (şi arta, în general) contribuie la dezvoltarea personală, emoțională şi psihologică, prin observație și experimentare. Practic, actoria te obligă să descoperi despre tine lucruri pe care poate că nu le recunoşti sau nici măcar nu le conştientizezi. Te împinge dincolo de nişte limite şi te pune să explorezi şi să-ţi îmbogăţeşti bagajul cultural. Poate că te face și un pic mai tolerant față de cei diferiți de tine.

 

În fine. Era şi Mojo cu noi. Atât de frânt după plimbare încât a decis să nu ia cuvântul de această dată. În schimb, dacă asculți cu atenție, s-ar putea să îi auzi sforăitul pe toată durata materialului video.

 

Sursă foto: mânz mic

 

Urmează și utlima vizită din seria caselor în care am dat buzna în săptămânile astea.

Stai pe-aproape!

 

Filmul face pare din seria „mânz mic în vizită la…” artiști și creatori români pentru care arta e mai mult decât entertainment
– poate schimba oameni, idei, mentalități și comunități.