Întrebări despre sau pentru mânz? Îl găsești la adresa de e-mail contact@manzmic.ro sau pe canalele de social media:

manzmic.ro

www.manzmic.ro este o platformă dedicată culturii, diversității formelor de artă și artiștilor – clasici și contemporani, naționali și internaționali – precum și specialiștilor din diferite domenii culturale, industrii creative și artistice.

Menire

Obiectivul principal al proiectului este de a promova în rândul publicului său atât artiștii tineri, debutanți, și formele de artă pe care le abordează, cât și arta din alte vremuri care este, de multe ori fie uitată, fie un pic mai greu de digerat sau de înțeles.

mânz

Iar pentru că arta îmbracă forme atât de variate, proiectul avea nevoie de un curator care să le adune pe toate sub aceeași umbrelă, să le sorteze, să le demonteze și analizeze, iar apoi să le realcătuiască și înfățișeze într-o lumină proaspătă. Mânzul mic s-a dovedit a fi cel mai calificat pentru această slujbă.

Sprijin

În spatele lui stă o echipă de oameni – mai mici sau mai mari – pasionați și dedicați, care își pun la lucru abilitățile și îndemânarea în domenii precum: scriere creativă, design grafic și branding, web development, scenaristică, regie și montaj, comunicare, management cultural și încă alte câteva deprinderi fără de care micul curator – editorialist nu ar fi prins viață.

Prieteni

Mânzul mic are și o gașcă de prieteni care, din când în când, vin în vizită și lasă câte-un gând, câte-o idee sau chiar o întreagă poveste:

George Costinaș

Dan Costinaș

Laura Leonte

Silvia Velea

Cristina Petcu

Alexandra Andrei

Călin Hera

Elena Giurgea

Lorena Dinescu

Mugur Grosu

Proiectul este inițiat de Asociația MAIE și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri